Shop

Ved køb af FotoDeals gælder følgende betingelser:


Du bestemmer selv...

...hvornår du vil fotograferes, når du har købt og betalt din ønskede FotoDeal. Der er ingen tidsbegrænsning eller deadline. Er din faktura blevet væk, har vi en kopi liggende. HUSK! En Fotodeal skal købes FØR fotograferingen. Den kan ikke købes under eller efter fotograferingen. 


Bestil tid / booking:

Fotograferne tilbyder dig den letteste måde at bestille tid på via ONLINE-BOOKING. Stort set alle vore kunder benytter denne nemme måde at bestille tid.

Du kan frit vælge mellem fotografering i studio i Nordborg, Sønderborg og Tinglev. Du er naturligvis også velkommen til at ringe og bestille tid på telefon. Vi er dog ofte optaget med fotografering og er ikke altid ved en kalender. Fotograferinger uden for åbningstid og helligdage (Specielle tider) er der et tillæg på 850 kr. på alle Fotodeals.


Betaling:

Du kan betale med kreditkort eller med Mobilepay. Din bestilling er gyldig så snart du har modtaget en kvittering for din betaling. Betaler du med kreditkort, modtager du kvitteringen med det samme. Betaler du med Mobilepay kommer din kvittering inden for 24 timer. Du kan rolig booke din tid online, selv om du ikke har fået en kvittering endnu.  


RETURRET:

Vi giver dig 14 dages fuld returret på dit køb. Hvis du fortryder købet inden 14 dage, får du dine penge tilbage (med mindre du HAR fået fotograferingen)


OMBYTNINGSRET:

Vi giver dig ombytningsret ind til du er blevet fotograferet. Det vil sige at lige efter fotograferingen kan du ombestemme dig og gøre brug af et andet FotoDeal tilbud til samme pris eller betale differencen til den nye bestilling. Det vil sige at vi fratrækker det beløb du har betalt for din FotoDeal fra det beløb du eventuelt har bestilt andre billeder til.


Fotograferne Bodil & Torben Fischer

Tlf. 22 62 30 40   -   E-mail: billedhuset@gmail.com   -   Hjemmeside: www.minfotograf.dk

Søndre Landevej 59 - Sønderborg og Stationsvej 2 - Tinglev og Storegade 29 - Nordborg
CVR. 10 13 17 07


Copyright:  Alle rettigheder forbeholdes

Vores hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend