Shop

Ved køb af FotoDeals gælder følgende betingelser:


Du bestemmer selv...

...hvornår du vil fotograferes, når du har købt og betalt din ønskede FotoDeal. Der er ingen tidsbegrænsning eller deadline. Er din faktura blevet væk, har vi en kopi liggende. HUSK! En Fotodeal skal købes FØR fotograferingen. Den kan ikke købes under eller efter fotograferingen. 


Bestil tid / booking:

Fotograferne tilbyder dig den letteste måde at bestille tid på via ONLINE-BOOKING. Stort set alle vore kunder benytter denne nemme måde at bestille tid.

Du kan frit vælge mellem fotografering i studio i Nordborg, Sønderborg og Tinglev og du kan bestille til udendørs, med grupper, og så har du mulighed for at bestille til fotografering i ferien, på helligdage og uden for åbningstid. Du er naturligvis også velkommen til at ringe og bestille tid på telefon. Vi er dog ofte optaget med fotografering og er ikke altid ved en kalender. Fotograferinger uden for åbningstid og helligdage er der altid et tillæg på alle Fotodeals. Priserne for tillæg kan ses på ONLINE-BOOKING siden.


Betaling:

Du kan betale med Mobilepay eller bankoverførsel.  Når du har betalt kommer din kvittering inden for 24 timer. Du kan roligt booke din tid online, selv om du ikke har fået en kvittering endnu.  


RETURRET:

Vi giver dig 14 dages fuld returret på dit køb. Hvis du fortryder købet inden 14 dage, får du dine penge tilbage (med mindre du HAR fået fotograferingen)


OMBYTNINGSRET eller betingelser ved køb af noget andet:

Vi giver dig ombytningsret ind til du er blevet fotograferet. Det vil sige at lige efter fotograferingen, eller samme dag, kan ombestemme dig og gøre brug af et andet FotoDeal tilbud til samme pris eller betale differencen til den nye bestilling.

Hvis du, når du har set dine billeder, hellere vil købe noget andet, gælder følgende procedure:

  • Hvis du ønsker flere billeder i samme størrelse eller større end du har købt på din FotoDeal, vil vi beregne dig for den difference der er fra de købte billeder til det du har bestilt. 
  • Hvis du ønsker færre eller mindre størrelser billeder, end du har købt på din FotoDeal, modregnes din FotoDeals pris i det du køber i stedet for. Det vil sige at du bliver beregnet for den pris en fotografering koster på det tidspunkt du blev fotograferet, og du bliver beregnet for det du nu køber i stedet for. Fra dette beløb fratrækker vi så det, du allerede har betalt for din FotoDeal. Du kan ikke bare ombytte et købt 18x24 cm billede til f.eks. 10x15 eller 13x18. De vil som regel blive dyrere, da 18x24 cm i FotoDeal som regel er billigere end de små størrelser.


Fotograferne Bodil & Torben Fischer

Tlf. 22 62 30 40   -   E-mail: billedhuset@gmail.com   -   Hjemmeside: www.minfotograf.dk

Søndre Landevej 59 - Sønderborg

Storegade 29 - Nordborg

Tinglev ved Aabenraa (midlertidigt flyttet til Sønderborg)
CVR. 10 13 17 07


Copyright:  Alle rettigheder forbeholdes